Personvern:

Vi ved BLOUNT EUROPE SA («Blount») er opptatt av ditt personvern. Vi ønsker med denne personvernerklæringen å gi deg en oversikt over de personlige opplysningene vi samler inn om deg når du besøker nettstedet vårt, hva vi eventuelt vil bruke disse opplysningene til, og om og hvordan vi avgir dem til tredjeparter.

Innsamling og bruk av personlige opplysninger:

Vi kan samle inn personlige opplysninger som de besøkende frivillig gir når de besøker vårt nettsted.

Vi kan registrere og lagre opplysningene du gir, blant annet navn, adresse og andre kontaktopplysninger, som telefonnumre og e-postadresser, interesseområder og andre spesifikke og uttrykkelige opplysninger som vi kan samle inn fra tid til annen, i den hensikt å gi deg produkter eller tjenester, registrere et eventuelt nyhetsbrev, til bruk i administrasjonen av vårt forhold til deg, og for å svare på spørsmål du måtte ha, og som du har sendt inn per e-post. I den grad loven tillater det, eller med din tillatelse, kan vi også sende deg informasjon eller reklamemidler om de av våre produkter eller tjenester som vi tror kan være av interesse for deg.

Informasjonskapsler:

Informasjonskapsler er små tekstfiler med informasjon som nettleseren lagrer på datamaskinens harddisk. De fleste nettlesere godtar automatisk informasjonskapsler, men de tillater deg å hindre at informasjonskapslene lagres på datamaskinen.

Avgivelse av opplysninger:

Vi kan gi personlige opplysninger videre til våre tilknyttede selskaper. Vi gir imidlertid ikke videre personlige opplysninger til andre tredjeparter.

Mer spesifikt selger, handler med eller leier vi ikke ut personlige opplysninger til andre. Vi kan sette opp samlestatistikk om besøkende til nettstedet vårt, henvisninger og trafikkmønstre til våre distribusjonskanaler, men slik statistikk inneholder ingen opplysninger som kan identifisere enkeltpersoner.

Når du forlater nettstedet vårt:

Blount har ingen kontroll over hvordan personvernet praktiseres på nettsteder utenfor vår kontroll. Hvis du følger en lenke til et annet nettsted, bør du lese gjennom hvilke regler de har for personvern, og kontakte administratoren hvis du har spørsmål vedrørende personvernet.

Mindreårige: 

Mindreårige (barn under 13 år) kan kun gi oss personlige opplysninger med tillatelse fra foreldre eller foresatte.

Ditt samtykke:

Ved at du bruker vårt nettsted og gir oss personlige opplysninger, samtykker du i at vi samler inn og bruker opplysningene til de formål og på de måter som Blount har beskrevet foran. Hvis vi bestemmmer oss for å endre våre personvernregler, vil vi publisere endringene på denne siden. De vil straks være bindende, slik at du alltid kan vite hvilke opplysbninger vi samler inn, hvordan vi bruker dem og under hvilke omstendigheter vi gir dem videre til andre.

Dine rettigheter:

YDu har rett til å be om tilgang til de personopplysningene vi har om deg, videre å be om at feil i opplysningene blir rettet, og av lovlige grunner å protestere mot at opplysningene om deg blir behandlet. Dette innbefatter at du når som helst og kostnadsfritt for deg, med gyldig grunn kan protestere mot at dine personopplysninger blir brukt til markedsføringsformål. Du kan gjøre bruk av disse rettighetene ved å kontakte webmaster@blount.be

Fortell oss hva du synes:

Du er velkommen til å sende oss spørsmål og kommentarer. Det er bare å sende en e-post til marketing@blount.be

Blount International, Inc., including its subsidiaries, affiliates, divisions and other business units (“Blount”), believes that your personal data is important. Blount will be implementing enhancements to its data privacy program in accordance to the European Union’s General Data Protection Regulation (GDPR) effective May 25, 2018, to ensure that your data privacy rights are respected and protected.
If you have any questions or comments regarding our efforts, please contact us directly at privacy@blount.com. Thank you for your continued support of our products.

 

Copyright © BLOUNT EUROPE SA - all rights reserved - 2018 - Last update : 4/2018